Techniek kan uw evenement maken of breken. Dit geldt zeker voor de deelname aan een vakbeurs of de organisatie van een kennis-congres. Dit zijn momenten dat u moeten pieken en niets aan het toeval kunt overlaten; de commerciële belangen zijn vaak groot. Wij helpen mee met goed advies als ook in de uitvoering.

h-kop-begeleiderOpvallen op de beursvloer

Eén van de grootste uitdagingen tijdens een beursdeelname is om de verbintenis te vinden tussen u én de bezoeker van de beurs. Belangrijk is daarbij om te zorgen voor een stand die u helpt om dit doel te realiseren. Daarnaast is het wenselijk om uw stand zo in te richten, dat u op een ontspannen manier in gesprek kunt gaan met uw potentieel nieuwe klant.

“Het is niet altijd nodig om groots uit te pakken; vaak zit het in kleine details.”

Soundwave denkt met u mee om dit samen met u te realiseren. Dit heeft niet altijd te maken met ‘groots uitpakken’, maar zit vaak in de details. De juiste inzet van licht, beeld en visuals zorgen ervoor dat de klant direct ziet wat u wilt uitdragen.

Wij ontwerpen desgewenst uw complete beursstand (middels aluminium truss systemen) en geven u een 3d tekening om u alvast een eerste impressie te geven. Wij werken samen met een reclamebureau om marketingmiddelen/visuals te laten ontwerpen en produceren.

h-kop-begeleiderUw congres: het belang van goed geluid

Het belang van goed geluid tijdens een congres of presentatie is groter dan u wellicht in eerste instantie zou denken. Een duidelijke verstaanbaarheid van de sprekers – vooral in een discussie-setting – draagt zeker bij aan de impact die een spreker kan hebben.

“Er is niets zo vervelend als een brom, pieptoon of haperende microfoon.”

Aangezien iedere ruimte anders is, vereist dit de juiste kennis en materialen. Soundwave helpt u om dit te realiseren. Wij gaan graag met u als organisator in gesprek om ervoor te zorgen dat de gesprekken en sprekers volledig tot haar recht komen.

Soundwave Audio-Visual rentals & services

Bekijken wat wij nog meer te bieden hebben?

Op zoek naar inspiratie?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw evenement?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw evenement?